fransmoster

¡Hola!

Kategori: Allmänt

Vi lämnade Klara som stack vidare på äventyr, även om hon mer än gärna hade velat stanna. Besök nummer 3 var Emma & Alicia, de kom och bodde en vecka med oss här. Under denna tiden hann vi åka och besöka Tigre, en liten stad utanför Buenos Aires. Vi tyckte väl inte att det var jättemycket att hänga i granen, men det var skönt att komma ur staden lite! 

Efter en utekväll blev även Fridas telefon stulen, men vi trackade så fint ner den med hjälp av hitta min iPhone. Sedan åkte vi för att hämta tillbaka den. Det var en handling många var emot och när vi insåg att vi gett oss ut på mission impossible så gav vi upp och blev transporterade tillbaka till stan av två militärpoliser.

Under denna period ville inte vår el vara med mera. Vi var utan elektricitet i drygt en vecka, och att bo 7 tjejer i en lägenhet när det är 30 grader ute, utan ac, det är svettigt. Vi var arga och flydde landet, till Uruguay!

KOMMENTARER:

  • Lollan säger:
    2016-03-25 | 16:00:15

    Så kul att följa era äventyr!!!! Så spännande att se vad ni har för er!! Man är ju lite avundsjuk liksom. Det där med att ni letade efter efter telefonen lät lite farligt dock, tur inget farligt hände!!

Kommentera inlägget här: