fransmoster

Jobb hela veckan ut

Kategori: Allmänt

Nu är det hets på hög nivå! Jag har jobbat i princip varje dag sedan maggio, men ledig idag. denna dagen har gått åt för att plocka fram kläder som ska med, tvätta, städa, betala räkningar och packa. När vi åkte till grekland i somras envisades jag med att packa halv 3 på natten (efter stänging på Max), innan vi skulle sova hos mikaela, och sedan åka tidigt på morgonen. Har lovat mej själv att väskan ska stå redo och klar på torsdag kväll, innan vi åker till Stockholm på fredag morgon. Nu kom jag på att jag måste packa för detta också. Det har inte ingått i min planering.. 
 
Senaste veckan har jag kört ett par långpass på Max. Längesen jag jobbade så många timmar på så få dagar, bra men den utarbetade Felicia inbillade sig att jag skulle bli dödssjuk efter stängningen i torsdags. Så blev det icke. Bara lite migrän. Sen har jag träffat kompisar, kört en utgång, varit på solsidan, tränat och jobbat lite till. I lördags sov Molly och mamma här, i söndags hälsade pappa med familj på.
 
Nu kör jag en sista tvätt och lyssnar på en ny spotifylista (Måste ha något att lyssna på när jag reser själv och inte har en tjötig kompis med mej), har fått ihop 35 hela låtar på den. Mikaela hjälp tack, den fylls inte på som vår Grekland-lista gjorde. Om en stund tänkte jag gå ut och springa ett varv här i stan och sedan lägga mej och kolla på "Ola-Conny och Morgans Äventyrsresa". Jag har tidigare ratat det programmet, men i fredags tittade vi på ett avsnitt och det var faktiskt görkul. Pappa säger att jag kommer vara som dem när jag kommer till Aussiland. Hoppas icke det......
 
Josefinas "kissar"-bild i lördags
 
Hurtig tjej
 
Mikaela var glad att hon var ledig
 
Medans jag var påväg till jobbet
 
Busunge som åt alldeles för mycket godis (Mamma, det får man göra hos mej)
 
Kikat i min nya guidebok
 
 
 
 

Rastproblem

Kategori: Allmänt

Det har dekorerats om i personalrummet här på esprit. Bland annat bytte dom sofföverdrag.


Jag la mej i soffan och var först nöjd.


Sen insåg jag att dom har tagit bort kudden. 


Filten var också borta.


Nu ligger jag här som en kall pinne, utan filt och kudde. Så Erika eller Amanda, om ni läser detta: ny kudde och filt önskas. (Och skorna var faktiskt inte på det nya överdraget). Nu ska jag döda resten av min lunchtid i några butiker här på etage.

The Dreamteam

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här kom en liten bildresa från gymnasiet. Andra och tredje året tillbringade jag med de här töserna. Vi hade riktigt kul ihop och spenderade varje minut i matsalen med att prata kod röd, analysera malins klumpiga fil (måndagar, då den varit fryst), prata fysiska besvär (fanns alla mellan himmel och jord bland oss). På torsdagskvällarna förflyttade vi oss till min övervåning hemma på Kaptensgatan. Det blev hejdundrande många lipzförfester där, stackars min familj... Både bröder som sagt "här kan man ju inte sova, dom oväsnas så där uppe", lillasyster som velat vara med och en mamma som skickat lite för många var-lite-tystare-tack-sms. Vi får ju inte glömma lars som fint har fått köra in oss till Trollhättan när vi räknat fel på skjutsen eller bussen har gått. 
 
Flera resor har vi ramlat iväg på också. Det började med Magaluf, Stockholm, Köpenhamn och sist Napa. Herregud. Alla tillfällen har sina egnna historier, mycket som är "kod röd"- d.v.s. får inte komma ut till andra utanför vårt gäng. Den regeln bröts ganska hårt, för vi alla hade någon gång var sin pojkvän som man bara måååååste få berätta det för. Viktoria tar hem förstapriset där. Oskar vet skrämmande mycket om mej och resten av tjejerna.
 
Jag pratade precis med Viktoria i telefon. Vi höll på att skratta ihjäl oss av alla hysteriskt fula/roliga/hemska bilder som ligger ute på facebook. Vi grävde riktigt djupt i albumen och hittade även gobitarna som folk har taggat av sig från. Det här slutade med att vi började gräva i våra datorer och la upp de värsta tänkbara bilderna i vår fb-grupp. Haha. Bilderna ovan är alltså regnbågar och sommardagar om man jämför med dem. Det var kul! Men nu är det tillbaks till disken för min del.. Ha deee