fransmoster

Easter break

Kategori: Allmänt


Jag, Melissa och Anni har varit ensamma kvar i Buenos Aires över påsken, och då vi haft många lediga dagar så har vi passat på att turista. Anni har plockat fram sin kamera, så all fotocredd för de bra bilderna går till henne. Här är hennes tumblr; http://basouthamerica.tumblr.com/

Vi har varit på la recoleta cemetery och tittat på alla stora och pampiga gravar. Vi köade (skräll) för att få se Evitas grav och blev lite halvt ihjälskrämda av andra obehagliga kistor och foton.

Vi har även avslutat vår detox (som fick ett litet bakslag av kakor och rödvin) ätit gott, och besökt La Boca igen. Vi gick på Fundación Proa, ett konstmuseum som inte hade jättemycket att erbjuda men ändå var kul att se. Efteråt letade vi fina hus och väggar så anni kunde få leva ut sin fotografiska talang.

Lollapalooza

Kategori: Allmänt

Efter diverse midterms i V a r e n d a j ä k l a ä m n e så var det äntligen dags för Lollapalooza festivalen! Jag har inga bilder från denna då jag gjorde det kloka beslutet att lämna telefonen hemma. Jag ville att den fortfande skulle vara i min ägo på söndagsmorgonen, och om jag känner mig själv så var enda alternativet att inte ta med den. Det var en bra idé tills jag hade aningen trubbel att hitta en buss hem, Anni bestämde i detta ögonblick att hon aldrig skulle skaffa barn. Och om hon skulle få barn skulle de aldrig få lämna huset.

Festivalen var bra! Vi såg Of monsters and men, Eminem, Jackü, Brandon Flowers, Mumford & sons & Florence +the machine. Min favorit var såklart Mumford & Sons men blev positivt överraskad av Eminem. Jag har aldrig riktigt lyssnat på honom men det var en grym show! 

Hedde 23 años

Kategori: Allmänt


Hedde fyllde 23 år, och detta firades med BRAKbrunch och en gul väska! På kvällen gick vi ut och åt hela gänget! Det var finnarna (som alltid säger ja till Las Cabras), vi och turturduvorna Eddie och Melissa . (Eddie är Melissa omtalade och fram tills nu okände kärlek från Boston) Samma kväll donerade jag så fint  bort min plånbok med kontokort, legitimation och kontanter på restaurangen. Det var väl snällt av mig? Att lämna den på bordet till någon behövande ärlig människa som uppenbarligen hade så lite pengar att den inte kunde äta, speciellt inte på restaurang.

Kvällen var riktigt bra tills vi skulle hå ur och jag gjorde denna lilla upptäckt! Vi fick även besök av en argentinare, som anni lärt känna i Paris, och hans vänner på vår förfest!