fransmoster

Good morning

Kategori: AllmäntDet här är mitt favoritställe på morgonen, farligt lätt att fastna här någon timme för länge. Ledig fredag, skönt! Ska försöka träffa både familj och vänner idag. Annars då? Jo, Australien är bokat och klart. 2 mars - 28 april kommer jag befinna mej där nere. Namnproblemen löste sej, tack och lov. (Det var inte så förbannat svårt)

Ha en bra fredag, haj!!

Namnproblem

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag fortfarande här och letar biljetter till Australien. Min deadline var att boka i söndags, men har passerat den ganska rejält nu. Så slutade att vela och bestämde mej för en. Bokade den, men valde i sista sekund att inte betala för jag blev osäker på hur jag fyllt i mitt namn. Här började ett problem som jag fightats med i många timmar nu. VAD TUSAN ÄR MITT NAMN? Jag heter Sara Felicia Evelina Karlsson, och betyder det att mitt första förnamn (som det står att man ska fylla i) är Sara då? Och inte Felicia. Håller i alla fall på att bli galen på förnamn, förstanamn, andranamn, första förnamn, mellannamn, tilltalsnamn. Vill ju gärna att det blir rätt på biljetten när jag ska flyga en sån bit. Tack mamma och pappa för detta underbara, långa och fina namn. Extra tack för att Felicia hamnade i mitten, görsmidigt! 
 
Visumet hittade jag också, det hade kommit för en vecka sedan. Är så bra på att läsa vad det står i mailen. Nu kan jag sluta googla "hur lång tid tar det innan man får godkännt sitt besöksvisum i australien" eller "vågar man boka flygiljett till australien innan visumet har blivit godkännt", skönt. Mikaela är lite orolig nu, hon undrar hur jag ska klara mej där nere i två månader om jag inte ens kan lösa de här två sakerna. Hennes idé är att jag ska stanna hemma, så inget går snett. Hehe det tror hon.... Nonono. Pratade med henne nyss (snart ka n vi limma telefonerna mot örat för på min samtalslista står det skrämmande många "Mikaela Malm" per dag) och då tränade jag på att prata lite hård engelska, hon hörde dock inte vad jag sa. Sen pratade vi om Frans, som tydligen hade varit i slasken och hämtat ost, och spridit ut det i hela lägenheten. Jag tror Frans har en liten förkärlek till sopor och matrester. Sen fnissade och skällde lite på varandra också. 
 
Imorrn är jag ledig, då ska jag gå till solsidan, städa och vara med............. Mikaelaaaa!
 
 
 
 
 
 
 
Senast jag skulle ut på äventyr, med min partner in crime. Välldans trevligt snacks fick vi på planet också!

Helgen

Kategori: Allmänt

I fredags rivstartade jag min helg med en lång shoppingtur på ica, jag väntade på josefina och plockade på mej mer och mer spännande saker tack vare att tiden gick i snigelfart. När rallysally kom och plockade upp mej åkte vi hem och började laga tacos! Det var riktigt gött. Efter maten förflyttades två övermätta tjejer till sängen (vi orkade inte sitta i soffan, att ligga ner i sängen var enda lösningen om inte våra magar skulle explodera) och kollade på jättedålig tv. Lite chips och glass slank faktiskt ner också.
 
Jobbade som vanligt lördag och söndag, men däremellan hann vi med lite sköjj. Mikaela plockade upp mej på jobbet och vi satte av mot vänersborg! Där blev det en liten fördrink, hemmagjord nachotallrik och bus med frans. Sedan var det dags att bege oss till filip, där var det mat, fest, drinkar, lekar och trevliga människor. Riktigt trevlig kväll!! Efter det tog vi oss till lipz, günter var där och det var väl ingen hit, men vi hade riktigt kul ändå. 
 
Söndagen var en riktigt trött dag i mitt liv. Virrat runt allt för länge natten innan, ställde upp som sms-stöd för min kära vän alldeles för tidigt på morgonen, och jobb på det. Ögonen ville inte titta rakt, dom ville bara gå i kors hela dagen. Men även det jobbpasset nådde sitt slut och jag fick åka hem och titta på frozen (mysig film) och bara vila!