fransmoster

Det dära med telefoner

Kategori: Allmänt

Efter några incidenter med min kära iPhone har jag numera 2 telefoner. En svensk och en australiensk. Min iPhone hängde sej och touchen slutade funka, jag var på Applestore och dom sa att de inte kunde göra något för att det var fel på glaset som mobilbanken satte dit när jag lagade den sist. Efter många försök att rädda livet på den stackars telefonen gav jag upp och köpte en ny. 5 timmar efter att jag köpt en ny kommer Oskar med sina magiska fingrar och fixar min iPhone. Så nu har jag dubbelt upp.

För övrigt har jag varit i brisbane och nu landat i noosa. Vädret är lite bättre i alla fall (får se hur länge det håller) och idag ska vi ut och surfa!

Mysigt väder

Kategori: Allmänt
Senaste dagarna här har inte varit jätte händelserika. Det är blåsigt, kallt och molnigt så vi har tittat mycket på tv. Och gått en och annan promenad. Regnet ska hålla i sej, men då känner jag mej som hemma i alla fall. Nu ska jag snart vidare mot brisbane, känner att det är dags att röra på sej lite efter 5 dagar här! 

Hej från ett regnigt aussiland

Kategori: Allmänt
Livet på trökhostelet är inte jättehemskt ändå. Efter andra dagen blev vi ett trevligt gäng här. Sol var det en gång i tiden också. Men vädret har blivit katastrof så man gör inte så mycket på dagarna, äter, sover, kollar tv. Ikväll ska vi gå ut. Det är ladiesnight = gratis inträde och gratis drink på klubben. Och med mitt 4-litersvin för 50 kr blir det nästan gratis. Bra för mej! Igår var jag ute och sprang, funderar på att göra det idag igen så jag gör något vettigt här nere.