fransmoster

Toppenfredag

Kategori: Allmänt

Igår öppnade maggio stora scenen på Liseberg. Väderleken såg inte allt för lovan de ut, men vi löpte var sin poncho och knallade dit ändå. Det var som vanligt en bra spelning när fröken veronica stod för musiken, och regnet höll sig fantastiskt nog borta till sista minuten. 

När det var slut trotsade vi regnet och tog på oss våra charmiga regnponchos och knallade bort mot Balder. Vi var ju ändå inne på Liseberg. Anni var mycket tveksam till denna svenska bergodalbana men vi fick med hela gänget på tåget. Det var sköjj!

Kvällen avslutades med popcorn. choklad och en film i Charlottas säng. Jag somnade en halvtimma in i filmen ochdrägglade för gött. Nejdå.

Idag så ser jag faktiskt lite av solen och ska sedan möta upp Josefina på stan. Vi ska luncha på vapiano (har pastabegär just nu) och sedan kika på Göteborgsvarvet! Senare ikväll vankas det inflyttningsfest hos Emma här i götlaborg!

Lund i Valborg

Kategori: Allmänt


Ja, eller Valborg i Lund. Båda är ungefär lika rimliga för vårt infirande av våren. Dagen började kl 7 på en buss från Göteborg och avslutades nästan ett dygn senare liggandes i en bäddsoffa (på tvären såklart). Vädret var inte på vår sida hela dagen, man humöret var med ändå.

Där emellan hann vi hänga i parken, dricka bloody Mary, käka pizza, dricka mer vin, vara på nation, spela beer Pong, hitta världens bästa shottlucka, Hedvig blev buds' med vakten, återvända till shottluckan, vidare på nationer, härja på korridorsfester, innan vi ramlade in en bunt hos Hedvigs vän Alex som bjöd på rostade mackor så det sprutade ur öronen på oss!

Dagen efter mötte jag upp Anna och Josefin för att ta en fika innan jag satte mig på tåget mot Borås. Planerna ändrades snabbt när Josefina lockade med taco-kväll i trollis, så fredagkvällen spenderades med Mikaela och Josefina.  Två intensiva dagar följt av en helg i boråsfabriken.

April månad

Kategori: Allmänt