fransmoster

Way out west

Kategori: Allmänt


Hejdundrande helg i Göteborg! Det var min första way out westfestival och den var fylld av musik, drinkar, sol, glitter och regn. Och en o annan påse västkustchips.

Det var jag, Hedvig och Nea med alla sina vänner som hängde i Slottsskogen och lyssnade på kygo, Tove lo, Florence and the machine, galantis, alt-j, ellie goulding och first aid kit. 

Vi käkade varm soppa i solen och drack kaffe med havremjölk. Hedvig var en aning missnöjd med dessa två, men humöret var ändå på topp så fort vi hittade den lilla pluntan som gick varm under helgens gång.

Det var strålande sol hela dagarna, fram tills himlen bestämde sig för att öppna sig sista kvällen, då var vi så genomblöta man bara kunde vara. 

Under tre dagars festivalande hann vi även med en utgång i Göteborg, där vi mötte Oskar, Tobbe och J på krogen. Ett brandlarm senare stod vi alla på gatan, men tog snabbt över dansgolvet när vi kom in igen.

Längtar redan till nästa år!

Herr och fru Lind

Kategori: Allmänt

Efter ett bryt hemma då jag inte fick till en frisyr knöt jag ett blomband runt huvudet och begav mig mot västra tunhem där världens finaste vigsel och middag höll hus. Det var Erika och Nicklas som gifte dig den 8/8-15. 

Det var inte många som höll tillbaka tårarna under vigseln på ängen eller under alla fantastiska tal under middagen i ladan. Maten var också sååå god, riktigt lyckat. Jag fick höra många skämt under kvällens gång huruvida jag inte skulle slarva bort min mobil. Kanske jag förtjänade det lite.

Senare övergick det till en redig fest när borden plockades bort, musiken sattes igång, och baren öppnade. Nu gick alla runt med var sin "bruden" eller "gummen" i handen och dansade tills fötterna värkte. Erika rev upp sin brudklänning när hon sprang in till dansgolvet och låten "squats and shots". Träningsvärken dagen efter....

Det var en otroligt fin dag, och jag vill både tacka brudparet, samt önska dem all lycka. Kram! 

Vi gick på glitterfest

Kategori: Allmänt

Efter att inte träffats på halva sommaren klädde jag och Hedvig oss i det glittrigaste vi hade och gick på glitterfest hos Ida. Vissa ansåg att min klänning var plain white, vilket den absolut inte var. Jag såg ut som en discokula, medans resten av festen inte hade gått in lika mycket för temat. 

Vi tog tåget till ett ställe utanför Alingsås och drack massa vin, hela natten. Vi missade dessutom varenda tåg tillbaka till Göteborg, så fick sova kvar hos Ida. Det var en riktigt rolig kväll, men en mindre rolig morgon då jag snabbt behövde ta mig hem till Vänersborg där ett bröllop väntade!