fransmoster

21 april

Kategori: Allmänt

Senaste dygnet:

• Ställt in nutellan i kylen TVÅ gånger= går ej att ber på mackan när man ska äta.

• Ätit två påsar chips.

• Hittat en död ödla i min cider.

• Deltagit i en kasta-torkad-mango-tävling, i rummet.

• Försökt övertala Oskar att åka på trevlig dagsutflykt till en by.

• Misslyckats med min övertalning.

Cairns

Kategori: Allmänt


Nu är det bara en vecka kvar här i Australien! Och vädret är såklart.... Moooolnigt. Detta betyder att man behöver döda lite tid på dagarna och det gör man bäst genom shopping. Blir mest fönstershoppande på min del eftersom jag förlorade slaget mot budgeten. Men ibland blir det ett litet inköp, något man faktiskt inte kan leva utan. Idag blev det en väska.

Annars gillar jag cairns, det är en trevlig stad med lite fart i! Är också en personlig bank till mr Oskar Johansson eftersom han har levt 3 veckor utan kontokort. Men han tar detta ganska lätt och säger att han lever ett mer spännande liv. Ja det kan väl vara kul att få veckopeng även när man är 20 år.

På torsdag ska jag ut på en tur till barriärrevet. Ska bli kul att se, men ser nästan mer fram emot lunchbuffen som kommer serveras på båten än att titta på fiskarna. Hungrig backpacker. 

I'm alive

Kategori: Allmänt


Mycket har hänt sedan sist!! Vi kom tillslut fram till townsville, där jag bara tog det lugnt och tränade lite! Sedan åkte jag till mission beach, och här har jag gjort precis samma! Så skönt. Men idag blev det ändring på det, för jag hoppade nämligen fallskärm! Det var Australiens högsta (åh vad bra att börja med), iallafall 4300 meter upp i luften kastade jag mej ut från ett plan och det var hur kul som helst!! Är så glad att jag gjorde det. Imorgon bär det av mot cairns, där väntar en utgång med några från Fraser Island sedan får vi se hur jag lägger upp min sista vecka här i Australien!!