fransmoster

En lördag med Danielsson/ Karlsson

Kategori: AllmäntLars har köpt en ny motorbåt (och kanot, och någon slags cykel, och konstiga backar som han ska panta på Roskilde. Nej de var inte nya, men de har plockats fram på kaptensgatan), och motorbåten skulle provköras. Den var görfin och gick betydligt snabbare än den gamla ekan (som motorn för övrig var svårhanterad och gjorde att jag och Mikaela fick ro när vi var ute). 

Vi tog oss en sväng ut från vassbotten på Vänern, och när vi skulle tillbaka var tågbron nere, så vi fick så fint vänta. Lars passade på att fiska. Vi andra väntade. När vi anlände till en fullsmockad brygga av badande grannar stack jag och mamma upp och gjorde tacos medans grabbarna tog sej ett dopp eller två. Tacosen satt gött i magen. Mådde dock inte jättebra, när jag påpekade detta vid bordet tyckte molly att jag borde åka till doktorn. Mamma instämde och sa att jag borde åka och kolla upp mej, kanske också förklara för doktorn vad jag gjort (student, butlers, lite sömn & lång jobbdag på det). Efter detta orkade jag inte åka hem utan gick raka vägen upp och stensov 13 timmar. 

Firande hela dagen lång

Kategori: Allmänt

Avslutningsdag 2014
Dagen började med norra skolans avslutning där f-klass - 6orna sjöng. Felix och Måns gömde sig längst bak men tog säkert i för sjö och fosterland. Totalt sett så kom vi fram till att det absolut inte är någon show och musikskola... Efter detta var det studenternas tur att stå i fokus. Detta året var det 95ornas tur att ta studenten. Jag firade Lisa, Andreas och Ek. Jag och molly knallade in till stan och mötte dem i plantaget för att hänga saker runt halsen och titta på alla. Efter detta styrde jag och mamma hem till Lisa, där stor del av släkten och andra vänner firade henne. Vid sjutiden kom Josefina (med rallysally) och plockade upp mej på vägen till vargön. Där var det mottagning för anderas och ek, och det blev ett väldans kalasande.

När vi kände oss klara i Wik- lokalen körde en fullpackad bil mot för (mellan)fest i Vänersborg, en stund senare bestämmer vi oss för att ta oss till Trollhättan för att gå till ytterligare en förfest innan butlers. Det var en mycket trevlig kväll med ett aning oklart och mycket underligt slut. Och kebab såklart.


Minisemester

Kategori: Allmänt

Måndag till onsdag spenderade jag och Mikaela ute på vänersnäs i hennes stuga. Det var görmysigt, vi åt gött, sov mycket (mycket snark och dreggel), jagat Frans, ätit mer gött, solat & badat och sprungitpå en älg. Nu jobbas det på esprit i två dagar innan jag är ledig igen, och då blir det studentfirandet för Lisa och Andreas!