fransmoster

Uno, dos, tres, quatro

Kategori: Allmänt


Fyra dagar har nu gått här nere i Buenos Aires. Vi är redan helt kära i staden, och då har vi inte utforskat speciellt mycket. Diverse inlämningar och en go hemtenta har avverkats under denna tid, så lite för mycket tid har spenderats i lägenheten framför en skärm. Lyckligtvis har vi en talterass med pool 3 trappor upp, så under pluggpauserna har vi laddat med D- vitamin och svalkande dopp i poolen. Det gör faktiskt skrivandet en gnutta lättare.

Hittills har vi strosat på gatorna här i Palermo, gått till några parker, lokaliserat centrum, tagit några löpturer i kvällssolen och såklart käkat på parrillas, ett argentinsk steak house med kött och vin som var  g a n s k a  så gött. Hedde har också fått sin väska, det var en happy day. Mindre happy var att hela hennes shimmer and shine hade läckt ut på alla plagg. Men underkläderna luktade ju gott!

PS. Till mina inredningstokiga vänner, ni hade dregglat över inredningsbutikerna och antikbutikerna här nere. Synd att väskan redan var överfull innan vi landat här.

KOMMENTARER:

  • Kompis säger:
    2016-01-14 | 22:00:35

    Töm din väska 😂

Kommentera inlägget här: