fransmoster

Boråsbo

Kategori: AllmäntHaj haj! 

Som man ser på rubriken så har jag flyttat till Borås! (Eller bårås, som jag så fint stavade det först). Här har jag påbörjat en treårig textilekonomutbildning, och hittills har jag fått ett mycket bra intryck av både staden och skolan. Skolan ligger i det helt nybyggda "textile fashion center" och kåren har ordnat en rad trevliga aktiviteter för oss 1or.

Det var lite vemodigt att lämna min lägenhet och kära trollhättan, men jag ska allt trivas här (ledsen Mikaela)! Nu bor jag i ett rum mittemot skolan och ska den 1 oktober få min lägenhet en våning ner. Det har gått toppenbra att bo i detta temporära rum med separat badrum, tills i förrgår när jag dörren låste sig men mig utanför och mina nycklar innanför. Toanycklarna hade jag med mig i alla fall, men ingen mobil, skor, plånbok (ni fattar poängen). Efter lite hjälp av grannar och viktors Malin sov fick jag tag på en madrass och spenderade natten på toagolvet! Vid tiotiden morgonen efter kom Malin och låste upp. Spännande saker i livet.

Nu sitter jag på bussen påväg till Jönköping, och ska hälsa på Viktoria en snabbis innan skolan drar igång på riktigt imorrn. Då är det introduktion i väveriteknik som gäller!
Kommentera inlägget här: